Thursday, February 5, 2009

TAG

Aku telah ditag, oleh Soraya.

My long lost bestfriend masa sekolah rendah dulu, yang kini makin anggun dari hari ke hari. hehehe =p

So... here we go!!!

1. Do you think you’re hot?
A definite NO for this. But I'm satisfied enough with everything that's on me.

2. Upload your favourite picture of you!

Too many fav pic so I couldn't upload any. hohoho =p

3. Why do you like that picture?
Antara gambar terakhir yang di snap oleh diri sendiri. Cuba untuk menjadi vain tetapi gagal kerana terlalu penat mendaki gunung dan ditiup angin autumn =p

4. When is the last time you ate pizza?
Last January. Yummy! I love domino's

5. The last song you listened to?
erk.... taktau tajuk pe. tapi budak2 bilik ni asyik dengar lagu tu je. sempena melayan ke'saiko'an kawan yang terluka. waaaa gituuuuu. haha

6. What are you doing right now beside this?
Mengambil nafas menghadamkan makanan yang banyak di dalam perut. Memikirkan cara untuk melayan kemalasan mengisi borang2 dan menyusun sijil2. Huaaaaaaaa. Malas!!!!!!

7. People you tag?
1) Jannah
2) Firus
3) Hunny
4) Fahizha
5) Emy

8. Who is number 1?
One of my besties in Brissy. Yet it's still valid until now. We're housemates though. And we have classes together.

9. Say something about number 5?
Amat cute!!! Dulu boyish skit tapi sekarang dah ayu. ehem ehem. semoga berbahagia babe ;p

10. How about number 4?
Haaaaaaaaa!!! I like this one. She's married! Kini sudah selamat bergelar isteri. Tak sabar nak tunggu dia ada baby. hehehehe ;p

11. Who is number 2?
My bestie!!!! Yang kini sedang berbahagia bercuti bersama lelaki terchenta di bumi England. Babe!!! I jealous ok u asyik jalan je. bile nk balik msia ni. jom la datingggggg

12. Number 3?
Gadis ayu yang sama2 berjuang untuk menjadi sumber inspirasi kepada generasi baru. I mean... bakal guru macam aku gak la. heheheh