Saturday, November 1, 2008

sorry that i was too busy

First of all, sorry to everybody for i had no time to spend with you guys.

DOUBLE THE SORRY TO BASYIRAH ZAWAWI that I had no time to call you.

Not that I forgot your birthday. I really had it in my reminder. It did beep beep beep and beep for couple of time but i switched it off because i was in the library. I was thinking of calling you by the time i arrived home but i was too tired that i forgot. the next morning i woke up all i remembered was my my assignment which made me rush to uni right after i had my breakfast. i was in the computer lab until d next day which i didn't even had my sleep. My bad for not wishing you on time and i'm really sorry... (sumpah aku rase truk gile sebab birthday ko 30oct and aku wish 1nov. bangang gile. layak ko kiss aku jumpe karang) =p

For that, I'll give you what I promised you just now okay. But you're free to ask for other thing else. Unless it's not too expensive. hehehe =p

Happy Birthday Asyi.

Happy Belated Birthday Asyi.

Hope that your wish comes true.

May you be blessed.

I love you =)

Monday, October 27, 2008

khas buat sayang ku di Sydney

sayang... u jangan la majuk ngan i.

bukan i taknak panggil u sayang. tapi i malu...

i sayang u laaa...

sumpahhh...

u duk Sydney jangan buat maksiat ye...

i lap u n i miss u.

p/s: khas buat Amnah sayang. nah aku manje dah ngn ko. suke tak? ke rase nak muntah? aku nak muntah ni. erkkkk. eventho aku tak panggil ko sayang tapi aku sayang ko okes. XOXO

Sunday, October 26, 2008

rindu kan? nah hadiah pengubat rindu. wakakakakaka =p

kan aku cakap semalam pegi ghost trip kat St. Helena Island kan. so ni ngan Jan Harvey. my lecturer and d one who conducted the trip.
ni ngan Dr. Jo Carr. my co-ordinator.
ni ngan kekasih2 terchenta di Brisbane. tengok tengok. Jan semalam horny okes. asyik peluk aku je. hahahahah =p

ni plak ngan Zaera, Alan and Akran.
that's me. don't misjudged me as beinig a medical student pulak. definitely BIG NO NO la. it was me in prisoner's uniform. num 81 tapi tak nampak. ceh. kunun la leh experience spooky adventure. kunun la kena belakon jadi banduan and leh rasa kehidupan banduan zaman dolu2. tapi hampeh okes. jalan dalam gelap dah la dikelilingi electric fence. tak pasal je mati terkojol. astu kunun la leh rasa duk dalam penjara. tapi ada patut diorang kasi tengok je bangunan tu? pastu cakap lebih2 pasal history. elooooooo. gelap kot bukan nampak ape. dah la jalan dua jam. penuh taik lembu je atas rumput. ni ni tengok kat bawak. sedap tak? nampak cam chocolate cake yummy2 tak? ish sentap aku semalam. nasib baik free. and makan dalam cruise pun shodappppppppppp. i ate a lot. heheheh =p

ni taik lembu okes. bayangkan la sepanjang 2 jam jalan kat island tu camni je rupa rumputnye.
on d way back cruise yang awalnya alim telah bertukar menjadi tak alim. let's dance! hehe. harus aku tak nari sebab tak reti. bangun kejap then duduk. amat berbakat =p

kamu kamu kamu dan kamu dan kamu jugak

ditujukan khas kepada semua yang tertanya2 kehilangan aku. aiyoooo. aku tak ilang la. tapi busy. sumpah takde mase nak YM ke ape ke. hanya message2 di facebook dan jugak mobile phone je yang dilayan mesra.

dear Firus babe: sorry la sayang. i seyes busy. i'll catch up with u when i'm free ok. kejap je lg pasni i free la. sorry sangat2 sebab takde ngn u malam tu. i'll make it up ok. janji. muahhhh =)

dear Amnah: aku tak on YM sgt la babe sebab most of d time aku kt computer lab. tula ko Facebook takde. tula ko credit memanjangnye abis. tapi takpe. aku dah cite dah kat ko ape yang perlu. weng weng weng ;p

dear pakcik and makcik (aka parents angkat aku la): Fathiah mintak maaf ye. bukan taknak balas message continuously. bile Fathiah free Fathiah get back as usual balas2 message ok =)

dear *&^%&%$@@$%^$ sekalian: seyes busy okesssss. bukan taknak balas msg tapi kadang2 malas. wakakakakakak =p

dear ebelibadi~~~ i'll get back to u later later when i am not sibuk sibuk anymore okai. now my family je i calling2. tp ur calls i layan if i'm available aka tak tido n tak pekak. hahaha =p